top of page
  • Skribentens bildElsy

Nu har vi kickat igång resten av 2020!


Med buller och bång har vi äntligen fått ses och fira att vi blivit ett team som nu står redo att fortsätta och göra det bästa vi kan av resten på 2020.


Den första september flyttar vi in på Walborg Ventures, Västra Hamngatan 7c, platsen som matchar våra kärnvärden som handen i handsken. Platsen där man vill att medarbetare ska ha kul, trivas och utvecklas. Där man kan växa i en inspirerande, prestigelös och lite ”galnare” miljö än ett vanligt kontor.


Powerstudio Consulting grundades inte bara för de tjänster vi erbjuder våra kunder (inom finans och ekonomi), utan även för att få möjligheten att vara den arbetsgivare man själv hade velat ha. En arbetsgivare som:

⁃ bygger upp sina medarbetare kunskaps- och erfarenhetsmässigt

⁃ coachar och uppmuntrar till att hitta och följa sina egna drömmar och värderingar

⁃ ser till att man hamnar rätt ute hos kund och samtidigt får incitament att ge det lilla extra när det behövs

⁃ som prioriterar välmående och glädje


Med det sagt vill vi attrahera och bygga upp de mest välmående konsulterna. Vi är helt säkra på att detta också kommer att göra att vi får de kunder vi vill ha och att vi levererar med hög kvalitét.


Välkommen att ansöka hos oss, såväl för anställning som för dig som vill ansluta dig till oss som fristående underkonsult! Läs mer om önskad bakgrund på vår hemsida.


Välkommen hösten 2020!

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page